PARISUHDE HUKASSA, VOIMAVARAT VÄHISSÄ

7 ASKELTA KOHTI LEMPEÄMPÄÄ PARISUHDETTA

UUSPERHE JA PARISUHDE: 7 ASKELEEN lempeä ja KEVYT interventio

LÄHEMMÄKSI TOISIAMME -VERKKOKURSSI

– Se vahvistuu, mihin keskitytään. Siksi tällä lyhytkurssilla keskiössä eivät ole parisuhdeongelmat, vaan kurssilla vahvistetaan sitä pohjaa, mihin suhde on rakentunut: haasteiden ohella myös parisuhteen kauneuden ylläpito tai uudelleenlöytäminen on tärkeää-

 

Tervetuloa ainutlaatuiselle matkalle, joka lähentää ja syventää rakkauttanne, kevyesti ja positiivisesti, ilman suuria paineita.

Lähemmäksi toisiamme -verkkokurssi on seitsemän askeleen interventiomainen mutta positiivinen prosessi, joka on suunniteltu tukemaan ja vahvistamaan parisuhdettanne.

Saatte seitsemän pientä , mutta merkityksellistä tehtävää, joka avaa sydämenne toisillenne ja luo välillenne ainutlaatuista yhteyttä. Voitte tehdä niitä oman aikataulunne mukaan ja aloittaa vaikkapa parisuhdehetken tekemällä yhden tehtävän. Voitte itse päättää, kuinka paljon aikaa haluatte panostaa tehtäviin, mutta suosittelen varaamaan tehtäviin vähintään 15 minuuttia.

Näiden tehtävien avulla voitte löytää uusia tapoja ilmaista rakkauttanne, syventää ymmärrystänne ja rakentaa kestävää sidettä toistenne kanssa.

Kurssi sopii kaikille pareille, riippumatta parisuhde-, perhe- tai asumismuodosta.

 

HINTA JA KURSSIN RAKENNE

Kurssin hinta on 24,90 euroa.

Tehtävät ovat käytössä kurssi voimassa 365 päivää

Ota askel muutokseen tänään

OSTA KURSSI TÄSTÄ

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Kurssin tehtävistä tuli meidän parisuhdeviikonloppujemme aloitus. Se antoi ihanan alun viikonloppuun. Voi kun tehtäviä saisi lisää! ”

ASIAKASKOKEMUKSIA

” Kiitos tästä kurssista. Se oli ihanan positiivinen ja todellakin yhteyttä luova.”

ASIAKASKOKEMUKSIA

Kurssi on juuri valmistunut. Odotamme vielä asiakaspalautteita

.

 

LUE MUITA ASIAKASKOKEMUKSIA