PARISUHDE HUKASSA, VOIMAVARAT VÄHISSÄ

7 ASKELTA KOHTI LEMPEÄMPÄÄ PARISUHDETTA

UUSPERHE JA PARISUHDE: 7 ASKELEEN lempeä ja KEVYT interventio

YHTEYS TAKAISIN -VERKKOKURSSI

Vielä ehdit: Tänään 24,90 (ovh 39,-)

– Se vahvistuu, mihin keskitytään. Siksi tällä lyhytkurssilla keskiössä eivät ole parisuhdeongelmat. Kurssilla keskitytään siihen, mitä me jokainen parisuhteessa kaipaamme: kohtaamista, ja hyvän huomaamista, lempeyttä ja yhteyttä. –

 

Tervetuloa ainutlaatuiselle matkalle, joka lähentää ja syventää rakkauttanne, kevyesti ja positiivisesti, ilman suuria paineita.

Lähemmäksi toisiamme -verkkokurssi on seitsemän askeleen interventiomainen mutta positiivinen prosessi, joka on suunniteltu tukemaan ja vahvistamaan parisuhdettanne.

Saatte seitsemän pientä , mutta merkityksellistä tehtävää, joka avaa sydämenne toisillenne ja luo välillenne ainutlaatuista yhteyttä. Voitte tehdä niitä oman aikataulunne mukaan ja aloittaa vaikkapa parisuhdehetken tekemällä yhden tehtävän. Voitte itse päättää, kuinka paljon aikaa haluatte panostaa tehtäviin, mutta suosittelen varaamaan tehtäviin vähintään 15 minuuttia.

Näiden tehtävien avulla voitte löytää uusia tapoja ilmaista rakkauttanne, syventää ymmärrystänne ja rakentaa kestävää sidettä toistenne kanssa.

Kurssi sopii kaikille pareille, riippumatta parisuhde-, perhe- tai asumismuodosta.

VIELÄ EHDIT! OSTA TÄNÄÄN ERIKOISHINTAAN

Kurssin hinta on tänään 24,90 euroa ( ovh 39,-)

Tehtävät ovat käytössäsi 3 kuukautta

Ota askel muutokseen tänään

OSTA KURSSI TÄSTÄ
uusioperhe-ongelmat
ero ja uusperhe
aitipuoli-haasteet

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Kurssin tehtävistä tuli meidän parisuhdeviikonloppujemme aloitus. Se antoi ihanan alun viikonloppuun. Voi kun tehtäviä saisi lisää! ”

ASIAKASKOKEMUKSIA

” Kiitos tästä kurssista. Se oli ihanan positiivinen ja todellakin yhteyttä luova.”

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Saimme näiden tehtävien avulla hymyillä toisillemme, pitkästä aikaa. Osa tehtävistä ovat jääneet elämään arkeemme. Kierre katkesi. Kiitos tästä hyvästä herättävästä kurssista.

.

LUE MUITA ASIAKASKOKEMUKSIA
riitely uusperhe
onnellinen-uusperhe
uusperhe riita