Tänään minä huolehdin sinusta.

Ota ensimmäinen askel kohti muutosta: paras hetki tehdä se, on juuri nyt:

TUkea PÄIVITTÄIN whatsupp- tai SÄHKÖPOSTIKeskustelulla

KÄSI KÄDESSÄ -KESKUSTELUT

Onko sinulla olo että joskus viikko tuntuu ylitsepääsemättömältä? Tai jotenkin tuntuu että junnaat ajatusten, oivallusten maailmassa paikallaan, eikä mikään muutu? Tuntuuko että tarvitsisit tukea juuri niihin hetkiin jotka tapahtuvat nyt? Ja tarvitset tukea ja vastauksia heti.

Käsi Kädessä -palvelu on silloin oikea palvelu sinulle.

Käsi kädessä -palvelu on Sinulle, joka pidät enemmän kirjoittamisesta ja viestien vaihdosta. et niinkään perinteisestä istunnoista. Palvelu on myös hyvä tuki terapia- tai itsetuntemusprosessille ja niiden integroimisessa arkeen. Palvelussa voit käydä vuoropuhelua uusperheasiantuntija, terapeutti Taru Meritien kanssa päivittäin, joko whatsupp- tai sähköpostiviestein.

TUKEA PÄIVITTÄIN

 • Palvelu haastavaan viikkoon tai ajanjaksoon, jolloin haluat syventää itsetuntemusta
 • Voit lähettää joka päivä viestejä whatsupp- sovelluksella tai sähköpostilla ajasta riippumatta
 • Saat vastauksia 1-2 kertaa päivässä. Mukana voi olla myös pieniä tehtäviä, jotka teet halutessasi.
 • Suurin osa vastauksitsa tulee kirjotettuna, mutta mahdollisesti pidemmät viestit tulevat video- tai ääniviesteinä.

MITEN PALVELU TOIMII

 • Lähetä joko whatuspp-viesti numeroon 045-661 6775 tai sähköpostiviesti osoitteen taru.meritie@uusperhe.fi
  • Kerro haluatko 3:n – vai 7 päivän palvelun
  • Kirjoita taustatietosi, jossa kerrot perhekokoonpanosi sekä halutessasi aiheen / aiheet joita haluat käsittellä. Kirjoituksen pituus maksimissaan yksi A4.
  • Saat viestillä maksuohjeet ja maksamalla palvelun, palvelu aktivoituu, 24 tunnin sisällä. (Useimmiten paljon nopeammin).

HINNASTO

   • Käsi Kädessä 3 päivää 249,-
   • Käsi Kädessä 7 päivää 429,-

Ota tuki vastaan. Olet sen ansainnut

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
LÄHETÄ WHATSUPP-VIESTI 045-661 6775
uusioperhe-myytit
ala-itke-aitipuoli
uusperhe ero

ASIAKASKOKEMUKSIA

Kokemuksena Käsi Kädessä -palvelu oli huippu. Taru avasi kysymyksillään solmujani. Hän avasi ajatuksilla ja mitä mieltä oli, asioita niin etttä ajattelinkin asioista suopeasti. En ole syyttänyt itseäni viestien ja videoiden jälkeen.

ASIAKASKOKEMUKSIA

Tarun sellainen syvältä kumpuava aito kiinnostus myötäelää ja kannustaa on liikuttavaa. Olen käynyt Tarun vastaanotolla oman bonusäitiyteni näkökulmia ja haasteita purkamassa sekä myös yhdessä puolisoni kanssa. Taru havainnollistaa asioita hyvin, vie keskusteluja lempeästi eteenpäin ja on onnistunut nostamaan monta arkista tilannetta oivallukseksi, jotka kannustavat muutoksiin ja kasvuun jokapäiväisessä uusperhe-elämässä

ASIAKASKOKEMUKSIA

Tarun kyky kuunnella, puhua ja löytää juurisyyt käyttäytymismalleille on uskomaton. Jo ensimmäisen käynnin jälkeen olimme molemmat hämmästyneitä siitä, miten nopeasti löysimme ongelmien taustat ja täysin vakuuttuneita siitä, että Taru on juuri oikea henkilö auttamaan meitä uusperheen haasteissa. – P-

LUE LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA TÄÄLTÄ
äitipuoli
onnellinen-uusperhe
uusioperhe-ongelmat