Onko tämä sittenkään minua varten?

OSTA KURSSI
KATSO ESITTELY

HAASTAVIA TUNTEITA. YKSINÄISYYttä. IGNOORAUSTA.

ULKOPUOLISENA UUSPERHEESSÄ-VERKKOKURSSI

Ota tärkein askel kohti muutosta: paras hetki tehdä se, on juuri nyt:

OSTA VERKKOKURSSI

 

Tunnetko ettet kuulu elämääsi? Mietitkö, onko tämä perhe kuitenkaan sinua varten? Oletko neuvoton haastavien tunteiden äärellä? Mietitkö miksi tunnen niinkuin tunnen: onko vika minussa vai jossain muualla. Oletko hukassa?

Ulkopuolisena uusperheessä -verkkokurssi auttaa sinua ymmärtämään mitä ulkopuolisuuden tunne viestii sinulle sinusta, mitkä asiat johtuvat sinusta, ja mitkä taas kertovat epäterveestä perhedynamiikasta. Tai ehkäpä ymmärrät että osa tunteistasi ovatkin reagointia manipulointiin tai puolisosi haasteisiin vanhemmuudessa.

Tervetuloa siis kurssille, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja pitkäkestoisen muutosprosessin ulkopuolisuuden tunteen voittamiseksi uusperheessä. Kurssilla voit kuunnella asiantuntijaluennon, joka on kestoltaan yli 2 tuntia ja tarjoaa syvällistä ymmärrystä ulkopuolisuuden kokemuksesta.

Luentoon sisältyvät pohdintatehtävät syventävät oppimistasi ja auttavat sinua soveltamaan kurssin sisältöä omaan uusperhetilanteeseesi. Tämän osion voit tehdä myös yhdessä puolisosi kanssa.

Kurssin arvokkain ja haastavin osa on kuusi viikkoa kestävä muutosprosessi, jonka aikana saat viikoittain uusia tehtäviä ja harjoituksia. Nämä tehtävät johdattavat sinut askel askeleelta kohti syvempää yhteyttä itseesi uusperheessäsi ja auttavat sinua vahvistamaan identiteettiäsi ja ainutlaatuisuuttasi uusperheessä – tai sitten ne kertovat sinulle sen viestin: tämä ei ole minua varten.

Ulkopuolisena uusperheessä – kurssilla saat käytännöllisiä työkaluja ja oivalluksia, joiden avulla voit tuntea itsesi enemmän osaksi elämää jota elät. Kurssin avulla luot polun, joka vie sinut ulkopuolisuudesta kohti yhteenkuuluvuutta ja sisäistä voimaa.

Liity kurssille ja avaa ovi syvemmälle yhteydelle ja sisäiselle vahvuudellesi.

Tervetuloa!

 

HINTA:

Kurssin hinta on 69,00 euroa.

Kurssi on voimassa 365 päivää

Tule muutoksen, lohdutuksen ja ymmärryksen tielle.

Matkalle jossa sinä olet arvokas ja tärkeä.

Verkkokurssi on jaettu kolmeen eri osioon

  1. Asiantuntijaluento, 2 h. Luennon sisällyksen löydät täältä.
  2. Luennon pohdintatehtävät, 16 osaa. Löytyvät yllä olevasta samasta linkistä.
  3. 6-osainen muutosprosessi. Prosessin kuvauksen löydät täältä
OSTA KURSSI
riita uusperhe
ulkopuolinen uusioperhe
mustasukkaisuus uusperhe

ASIAKASKOKEMUKSIA

Ostin ulkopuolisena uusperheessä-verkkokurssin vaikken oikein uskonut, että mikään enää auttaa. Mutta kurssi antoi jo pelkällä luennolllaan meidän parisuhteeseen helvetisti ymmärrystä. Mieheni sanoi, ettei ollut ymmärtänyt asioita aiemmin. Samalla kun hän on muuttanut suhtautumista eksäänsä, minä aloitin kurssin muutosprosessin. Se antoi itsetuntoni takaisin: uskallan nyt vihdoin olla minä, myös lapsiviikolla.”

-F-

 

”Kurssilta on saanut kokemuksen siitä kuinka paljon tilanteeseen on saanut hallinnan tunnetta, mitä ei aiemmin ole ollut. Tehtävät saavat myös huomaamaan kuinka paljon omalla ajatusmaailmalla asioihin vaikuttaa. Puolison kanssa on myös käyty paljon hyviä keskusteluja aiheesta ja se on vahvistanut yhteyttä ja on tuntunut, että meidän perheen elämä on tärkeä.”

ASIAKASKOKEMUKSIA

 

Sain mieheni kuuntelemaan luentoja ja niistä oli apua. Hän oivalsi esim ex:n vaikutuksen lapsen minuun kohdistuvasta ignooramisesta

”Kurssi oli kattava ja sain siitä paljon apua”

 

”Erittäin kattava ja avaava luento, pelkästään tämäkin jo auttoi minua ja miestäni saamaan suhteemme toimivaksi”

”Tehtävissä minua on auttanut hyvän huomaaminen ja tehtävien konkreettisuus, helmpompi tehdä muutosta kun on konkretiaa. Ja ihanaa ja toivoa luovaa, kun kurssilla ei olla niin ongelmakeskeisiä vaan enemmän ratkaisukeskeisiä. Välillä törmää uusperhe-kirjoissa liikaan ongelmien korostamiseen.”

ASIAKASKOKEMUKSIA

Kurssin avulla olen kokenut saaneeni ympärilleni ymmärtävää ja läheistä, mutta samalla riittävän ulkopuolista tukea. Kurssi on kuin parisuhteen kolmas pyörä, joka myönteisessä sävyssä pyörii kanssamme samaan suuntaan ohjaten, tukien ja antaen ymmärrystä myös kompasteluihin ja etenkin niistä nousemiseen. Inhimillinen lähestymistapa on läsnä kurssilla. Kiitokset tästä mahdollisuudesta ja suuresta työstä, jonka olet avuksemme tehnyt!

 

Ulkopuolisuus uusperheessä -verkkokurssin tehtävät antavat mahdollisuuden oman elämän ja oman käytöksen kriittiseen tarkasteluun ja ohjaavat lempeästi mutta napakasti kohti muutosta.

Tule mukaan kohti sinun näköistä, lempeää uusperhe-elämää:

OSTA VERKKOKURSSI
varaa aika uusperhe
uusperheblogi
uusperhe haasteet