fbpx
Uusperhe Logo
Tietopankki2024-01-10T00:27:53+00:00

En tiedä mitä pitää tietää

Ota yhteyttä
Varaa aika

TARU MERITIE UUSPERHE.FI

UUSPERHE -TIETOPANKKI

Täältä uusperheellisille tarkoitetusta tietopankista löydät uusperhetietoa elämäsi tueksi. Huomioithan kuitenkin, että tämä sivusto ei ole viranomaisten ylläpitämä ja Uusperhe.fi ei ole vastuussa tietojen ajantasaisuudesta. Jos tarvitset juridista neuvontaa, suosittelen etsimään luotettavia juristej . Löydät asiakkaideni suosittelemia juristeja tämän linkin kautta. Luethan myös artikkeli-osion artikkeleja uusperheilmiöistä.

Investoi tärkeimpään

VARAA AIKA
OSTA VERKKOKURSSI TAI LUENTO
uusperhe-ero
uusioperhe elatus
uusperhe-eksa

ASIAKASKOKEMUKSIA

Kolmen lapsen eroperheen isänä olin todella heikoilla elatus- ja huoltoaikasopimusten tekemisessä. Tarulta sain elintärkeää apua asioiden laittamisessa perspektiiviin, ja sain samalla suoraviivaiset käytännön ohjeet sopimustilanteessa toimimiseen. Vahva suositus. -Ville-

ASIAKASKOKEMUKSIA

Tavallaan eropäätös oli jo tehty, puolisollani asuntohakemus oli jo vetämässä ja itse vietin pari yötä kaverin nurkissa. Valoa ei näkynyt tunnelin päässä eikä ollut pitkään aikaan näkynytkään. Tilanne ei johtunut rakkauden puutteesta vaan uusioperheen yhteensovittamisen haasteista, kaksi perhettä ei sulautunut yhteen pelkästään meidän välisellä rakkaudella.Päätin soittaa Tarulle ja saatiinkin nopeasti peruutusaika varattua. Tarun tyyli kuunnella ja ohjata sopi meille koska se on ratkaisukeskeistä ja suoraviivaista, toivoa antavaa.

Jo heti ensimmäisen kerran jälkeen tuntui että löysimme oman kahdenkeskisen tiimin takaisin. Valo syttyi tunnelin päässä ja kyllä olisi kaduttanut jättää tämä kortti katsomatta. Siitä suuri kiitos Tarulle.

ASIAKASKOKEMUKSIA

Koimme uusperheneuvonnan erittäin hyödylliseksi. Saimme uusia näkökulmia sekä ymmärrystä uusperheen perhesuhteiden erityispiirteisiin. Helpotti kuulla, että ongelmatilanteet eivät olleet vain meidän, vaan ihan uusperhesuhteisiin herkemmin kuuluvia.Lämmin, ammatillinen ja luottavainen tunnelma jäi mieleen.

LUE LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA TÄÄLTÄ
varaa aika uusperhe
uusperhe-asiantuntija
uusperhe haasteet
Go to Top