UUSPERHEASIANTUNTIJAPALVELUT AMMATTILAISILLE

UUSPERHEASIANTUNTIJAPALVELUT
AMMATTILAISILLE

UUSPERHEASIANTUNTIJAPALVELUT: LUENNOT, KOULUTUKSET jA TYÖNOHJAUS

TARU MERITIE, UUSPERHE.FI

 

Uusperheasiantuntija, terapeutti, sosionomi, kokemusasiantuntija

UNOHDA PITKÄ KOULUTUKSET JA TILAA TEHOKAS TÄSMÄLUENTO

Millaisia ilmiöitä ammattilaisen tulisi ymmärtää, kun hän työskentelee uusperheen lapsen tai aikuisen kanssa? Miten hän voin tukea uusperhettä, sen jäseniä tai entistä puolisoa parhaiten, niin ettei toiminnallaan riko dynamiikkaa enemmän? Tarvitsetko ihmistä joka on vahvan kokemuksen omaava uusperheasiantuntija?

Mikä on lapsen etu? Mitä on vieraannuttaminen tai huoltokiusaaminen? Miten satelliittiäitiys vaikuttaa uusperheeseen? Miten suhtautua, kun uusperheen kasvatuksessa on erilaisia näkökulmia? Mitä tehdä jos lapsi voi huonosti uusperheessä tai eroperheessä?

Miten tukea eroperhettä haastavissa ristiriitatilanteisssa?

ERINOMAINEN YLEISLUENTO TAI RÄÄTÄLÖITY PAKETTI

Tarjoan työyhteisönne ammattilaisille kattavia, käytännön läheisiä luentoja uusperheistä sekä parhaat mahdolliset työkalut auttaa ja tukea uusperheellisiä.

3-4 tunnin luento aikana tarjoan ammattilaisillenne kattavan katsauksen uusperheiden maailmaan sekä parhaimmat työkalut uusperheiden tukemiseen ja auttamiseen.

Luennoillani käyn läpi uusperheiden haasteita, myös niitä juurisyitä ja tarjoan konkreettisia työkaluja, joilla luoda hyvinvointia lapsille, nuorille ja koko perheelle.

Luentoni perustuvat vahvasti käytännön kokemukseen, toimiviin käytänteihin sekä tutkittuun näyttöön.

Räätälöin luentopaketteja juuri teidän tarpeisiinne. Aiheita voivat yleisluennon lisäksi olla esimerkiksi toimiva erovanhemmuus, uusperheen parisuhde, perheytymisen haasteet, vieraannuttaminen tai ulkopuolisuuden tunne.

Jo kolmen tunnin luennolta saatte arvokasta tietoa ja käytännön työkaluja.

Syvennä työyhteisösi ammattilaisten osaamista uusperheiden parissa ja kysykää rohkeasti tarjousta.

Ota yhteyttä.

Taru Meritie

taru.meritie@uusperhe.fi

045- 661 6775 ( jätä soittopyyntö)

KUKA OLEN?

Olen Taru Meritie, uusperheasiantuntija, terapeutti, sosionomi ,Positiivisen psykologian Coach ja kokemusasiantuntija uusperhedynamiikassa. Olen opiskellut ihmisen mieltä ja uusperheasioita yli kymmenen vuotta ja urallani kohdannut tuhansia uusperheellisiä.


Asiakaskunnassani on alan ammattilaisia, johtajia ja aivan tavallisia työssäkäyviä uusperheellisiä.

Koulutan ja työnohjaan myös ammattilaisia uusperheiden erityishaasteissa.

Aiemmassa työhistoriassani olen ollut sosiaali-, talous,- ja valmennusalan johtotehtävissä.

Lue minusta lisää

Haastattelujani

OTA YHTEYTTÄ
VARAA AIKA

HINNASTO

Luennot alkaen…………………………………..420,- (pyydä tarjous)

Koulutukset……………………………………….pyydä tarjous

Ryhmätyönohjaus……………………………..pyydä tarjous

Nopea konsultaatio, puhelin 30 min……89,-

Yksilötyönohjaus 45 min…………………….105,-

Yksilötyönohjaus 60 min…………………… 139,-

Hintoihin lisätään alv 24 %

uusperhe asiantuntija
etavanhempi
mustasukkaisuus uusperhe

TILAAJAKOKEMUKSIA

Uusperheasiantuntija Taru Meritie on ollut luennoimassa kolmessa naisille suunnatussa Puhkea kukkaan -tapahtumassa. Hän on vakuuttanut syvällisellä osaamisellaan uusperheestä, mutta myös luennot äitiydestä ja parisuhteesta ovat saaneet loistavaa palautetta osallistujilta. Taru on asioihin paneutuva, lämmin ja innostava kouluttaja, jonka viisaus pohjautuu sekä vankkaan teoriatietoon että omaan elämänkokemukseen. Tarun kanssa asioiden hoitaminen on ollut helppoa ja mutkatonta. Keskustelukumppanina Taru on empaattinen, läsnäoleva ja kuunteleva. Suosittelen lämpimästi!

– Elina Koivisto, Puhkea kukkaan -projekti-

TILAAJAKOKEMUKSIA

Uusperheasiantuntija Taru Meritie on eloisa ja sujuvasanainen kouluttaja. Opiskelijat kiittivät kovasti konkreettisesta luennosta, joka herätti vahvasti ajatuksia ja avasi loistavasti uusperheen dynamiikkaa ja haasteita. Elämänmakuinen ja arkeen osuva luento.

Susanna Syld -Parisuhdeohjaajakouluttaja

ASIAKASKOKEMUKSIA

Olemme olleet parisuhteessa puolisoni kanssa 10 vuotta. Asiat on periaatteessa hyvin, suurimmat suhteen alkuvaiheen kriisit ovat asettuneet ja elämästä muotoutunut melko tasaista. On kuitenkin ollut muutamia yksittäisiä asioita, jotka säännöllisesti nousevat keskusteluun ja aiheuttavat ilmetessään suurta eripuraa. Olen itse bonusäiti ja kipeimmät asiat liittyvät siihen kokemukseen, että mieheni jatkuvasti ohittaa minut ja olen kokenut usein olevani sivusta katsoja hänen entisen ydinperheensä näytellessä edelleen liian vahvaa osaa elämässä. Meillä on takana pitkä pariterapia, jonka tuloksena lopulta saimme enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

Koska samat asiat ovat vuosia hiertäneet muutoin hyvää parisuhdettamme aika ajoin, varasin ajan Tarulle (ilman suuria odotuksia, eihän meitä terapia aiemminkaan konkreettisella tasolla auttanut)

Me emme ole milloinkaan parisuhteen aikana menneet eteenpäin yhtä paljon kuin Tarun kanssa ensimmäisellä, tunnin ajalla. Taru on terapeutti, joka kysyy mutta myös vastaa. Jälkikäteen ajateltuna; miksi emme käyneet vuosia sitten? Kiitos ja erittäin lämmin suositus myös uuspareille, joiden tarvitsee pidemmän ajan jälkeen määräaikaishuoltaa parisuhdettaan!

LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA
mustasukkaisuus
aitipuoli-yksin
uusperhe haasteet