fbpx
Uusperhe Logo
Artikkelit 20232024-01-10T00:31:43+00:00

Entä jos lapset eivät tule enää luokseni…

TARU MERITIE UUSPERHE.FI

UUSPERHEARTIKKELIT 2023

Tältä sivulta löydät artikkeleja uusperheellisille. Uusperheartikkelit antavat sinulle tietoa ilmiöistä ja teoriasta uusperheessä. Se auttaa sinua ymmärtämään itseäsi, puolisoasi, läheistäsi. Jos työskentelet uusperheellisen kanssa, pystyt näkemään artikkelien kautta uusperhedynamiikan ja siihen vaikuttavat asiat kokonaisvaltaisemmin ja näin tukemaan uusperheellisiä paremmin. Luethan myös blogiosion sekä tilaat ilmaisen Älä itke äitipuoli -teoksen.

Tervetuloa mukaan ymmärryksen polulle!

Investoi tärkeimpään:

VARAA AIKA
OSTA VERKKOKURSSI

Investoi tärkeimpään

VARAA AIKA
OSTA VERKKOKURSSI TAI LUENTO
riita uusperhe
ulkopuolinen uusioperhe
mustasukkaisuus uusperhe

ASIAKASKOKEMUKSIA

Kävin yksilötapaamisella Tarun luona parisuhderiidan jälkeen, kun koin tarvitsevani apua muuttaa aina samalla kaavalla menevien tapahtumien kulkua. Tarulta sain konkreettiset työkalut riitatilanteisiin, mutta ennen kaikkea pääsin tutustumaan itseeni ja syihin käyttäytymiseni takana. Jo yksi tapaaminen olisi ollut isoksi avuksi, mutta halusin jatkaa itseni syväluotaamista Tarun kysyessä oivaltavia kysymyksiä ja selittäessä käyttäytymismalleja. Tapaamisten jälkeen olo on usein uskomattoman kevyt ja jotenkin helpottunut. Kaikkeen löytyy syyt, ja niiden luo Taru ohjaa todella taitavasti ja myötäeläen. Vahva suositus!-M-

ASIAKASKOKEMUKSIA

Olin ehdottanut Tarun etävastaanottoa miehelleni jo aiemmin syksyllä, kun alkoi näyttää, että kriisimme toistavat aina samaa kaavaa. Tilanne helpottui ja yhteinen vastaanottoaika jäi odottamaan myöhempään.Tilanne kuitenkin hankaloitui taas ja akuutissa kriisissä otin ja varasin itselleni Tarulta lyhyen puhelinajan.Olin hieman epäileväinen, että miten pääsemme puolessa tunnissa asiaan, mutta yllätyin todella positiivisesti.Taru löysi nopeasti sen kipukohdan ja osasi antaa erittäin hyviä vinkkejä siihen, kuinka kriisinpaikassa voin seuraavalla kerralla toimia toisin. Taru antli myö vinkin kuinka voin tutkailla uteliaasti omaa toimintaani kriiseissä ja akuutin tilanteen jälkeen . Taru sanoitti minulle sitä, mistä negatiiviset tunteeni joskus uusperhekuviossa johtuvat. Sain myös ymmärrystä, että niitä tunteita on kaikilla ja ne ovat ymmärrettäviä. Pienen ymmärryksen valon sain siihen mistä jotkut reaktioni kriisissä kumpuavat. Tätä tutkimusmatkaa minun täytyy vielä jatkaa. Tärkeintä oli, että sain käteeni aidosti työkalun, jota tietoisesti käyttämällä pystyn varmasti murtamaan aiemman kriisiemme kaavan. Näinkin lyhyen keskustelun jälkeen silmiin voi nousta onnenkyyneleet ja mielen vallata kiitollisuus. Olo oli todella voimaantunut ja tyytyväinen. Yksi syksynä merkityksellisimmistä puoli tuntisista. Yt. J

ASIAKASKOKEMUKSIA

Se on vaan niin jännä juttu, että kun itse löytää avun ja rakkauden taas uudestaan, niin sitähän toivoisi aivan kaikille.

”Että älkää, hyvät ihmiset, hakatko kalloja seinään ja toistenne kalloja vasten suotta.

Se kun voi olla yhdestä 45 minuutin jutustelusta kiinni.

Toki pitää myös itse olla valmis ottamaan palautetta vastaan. Jollei ihan heti oman kortensa kantaminen sillisalaattiin kuulosta kivalta, niin ottaisi kuitenkin sanat sydämeen ja tutkisi niitä rauhassa. Aikamoinen AHAA-elämys saattaa yllättää positiivisesti!

Tämän sain kokea itse.

LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA
Go to Top