fbpx

Älä itke äitipuoli

 

 

ÄLÄ ITKE ÄITIPUOLI -TEOS

 

”En jaksa puolisoni lapsia. Tunnen itseni ulkopuoliseksi. Kuinka paljon eksä saa vaikuttaa perheeseemme?
Miten yhteiskunta vaikuttaa ajatuksiimme? Miksi riitelemme? Ei tämä ollutkaan minua varten..”

Uusperheen ympärillä on paljon erilaisia ihmisiä omien elämähistorian reppujen kanssa matkaansa taivaltamassa. Repuissa on paljon hyvää, mutta myös pelkoja ja sattumisia. Sieltä löytyy ilmiöitä yhteiskunnasta, myyttejä ja uskomuksia, ystävien ja läheisten mielipiteitä. Opittuja kaavoja, haavoja, rakkauden ja kuulumisen tarvetta.

Älä itke äitipuoli-teokseen on koottu tiivistelmänä keskeiset vaikuittavat seikat uusperheestä, jossa on äitipuoli, bonusäiti.
Näkökulma uusperheeseen on äitipuoleudesta katsottuna.

Teos toimitetaan sinulle sähköpostiin pdf-tiedostona.

”Luin teoksen puhelimesta, sitten tarvitsin lisänäkymää ja luin tabletilta. Sitten piti tulostaa ja luin paperilta. Pitelin tekstiä käsissäni ja itkin. Äitipuoli itkee vaikka juuri sanottiin, että älä itke äitipuoli. Mikä se tämmönen teos on, jossa minun elämä on kirjoitettuna? Kaikki tunteet ja asiat avattuna, kipeimmätkin kohdat se on tähän kirjoitellut. Ja luin uudestaan ja uudestaan. Ja ymmärsin itsestäni lisää. Otin oikein yliviivaustussin ja merkkasin kohdat jotka huusi minulle tekstistä. Tussista loppui väri kesken, oranssi piti vaihtaa neonvihreään.

Luin vieläkin. Tajusin, että minä joka aina olen ollut vähän poikkeava olenkin nyt oikein kuin oppikirjasta, oikein stereotyyppi. Miten tässä näin kävi? Ja mistä tuo Meritie tietää meidän elämän näin tarkkaan. Taitaa olla muitakin, jotka painii samojen asioiden kanssa. Ehkäpä…

Kiitos sinulle Taru Meritie. Annoit sähköpostilla minulle juuri sen joululahjan, jota elämääni juuri nyt kaipasin.”

HINNASTO: 

Älä itke äitipuoli -teos………………ILMAINEN

 

YHTEYDENOTTO. 

Muista täyttää kaikki kentät. Mikäli yhteydenottolomake ei toimi, voit laittaa viestiä myös suoraan: taru.meritie [at] uusperhe.fi
Mikäli vastaus viipyy, tarkistathan myös roskapostikansiosi. Teos lähetetään tilauksesta 24 tunnin kuluessa. 

Valitse vaihtoehdoista:

11 + 10 =