On parempi sytyttää kynttilä,

kuin kirota pimeää

RATKAISUJEN JA YMMÄRRYKSEN ÄÄRELLE

VERKKOKURSSIT JA LUENNOT UUSPERHEELLISILLE

 

Ota tärkein askel kohti muutosta: paras hetki tehdä se, on juuri nyt:

Verkkokurssit uusperheellisille ovat kursseja sinulle, jolla on uusperhe. Osa kursseista sopii myös muille perhemuodoille. Tutustu kursseihin ja tule mukaan muutokseen!

ulkopuolisuus uusperhe
uusioperhe-parisuhde-verkkokurssi

ULKOPUOLISENA UUSPERHEESSÄ

Hinta 69,-

Ulkopuolisena uusperheessä verkkokurssilla tutustut syihin, miksi koet itsesi ulkopuoliseksi. Ehkä perheessänne on epäterveitä rakenteita tai voi olla että ekspuolisokin vaikuttaa tunteeseen? Pohdit mikä on tervettä reagointia epäterveeseen tilanteeseen ja mihin asioihin voit itse vaikuttaa?

Verkkokurssi on jaettu kolmeen eri osioon: Luento (2h), Luennon pohdintatehtävät ( 16 eri osaa) ja 6-vaiheinen muutosprosessi.

LUE LISÄÄ

LÄHEMMÄKSI TOISIAMME
7 PÄIVÄN MATKA KOHTI LEMPEÄMPÄÄ PARISUHDETTA

Hinta 24,90,-

Lähemmäksi toisiamme on seitsemän päivän verkkokurssi, joka on suunniteltu vahvistamaan parisuhdettanne.

Saatte päivittäin pienen, mutta merkityksellisen tehtävän, joka avaa sydämenne toisillenne ja luo välillenne ainutlaatuista yhteyttä. Tehtävien avulla voitte löytää uusia tapoja ilmaista rakkauttanne, syventää ymmärrystänne ja rakentaa kestävää sidettä toistenne kanssa.

LUE LISÄÄ

LUENTO UUSPERHEELLISILLE

Hinta 34,90,-

Kesto 2 h 5 min Luennolla käymme kattavasti läpi sekä parisuhdetta että kasvatusta uusperheessä. Pohdimme asioiden lomassa myös haastavia tunteita, kuten syyllisyyttä ja vihaa. Luennolla löydät ymmärrystä, mitä tilanteissa oikeasti tapahtuu ja saat käytännöllisiä vinkkejä arkeen jotta elämästä tulisi lempeämpää.

LUE LISÄÄ

.

Saat verkkokurssit käyttöösi heti, kun ostat ne.

Vrkkokurssit uusperheellisille ovat voimassa 365 päivää ostohetkestä ja luennot 30 päivää.

Tule mukaan muutokseen!

OTA YHTEYTTÄ
VARAA AIKA
uusioperhe varaa aika
yhteisvanhemmuus
uusperhe-haastattelut

ASIAKASKOKEMUKSIA

Ostin ulkopuolisena uusperheessä-verkkokurssin vaikken oikein uskonut, että mikään enää auttaa. Mutta kurssi antoi jo pelkällä luennolllaan meidän parisuhteeseen helvetisti ymmärrystä. Mieheni sanoi, ettei ollut ymmärtänyt asioita aiemmin. Samalla kun hän on muuttanut suhtautumista eksäänsä, minä aloitin kurssin muutosprosessin. Se antoi itsetuntoni takaisin: uskallan nyt vihdoin olla minä, myös lapsiviikolla.”

-F-

ASIAKASKOKEMUKSIA

Tarun tapa puhua ja kertoa asioista on aivan ihana, selkeä ja jämäkkä, mutta lempeä. Ja tyyli vakuutti mieheni myös täysin, ja hän sanoikin, että nyt joku puhuu sellaista tekstiä mitä hänkin ymmärtää. Tuntuu, että pelkästään tämän uusperheillan ansioista armollisuus itseäni kohtaan sekä miestäni kohtaan kasvoi paljon.

Taru antoi myös konkreettisia työkaluja ja inspiroi myös viemään käytäntöön asioita mikä on totta kai vaikuttavaa apua!

ASIAKASKOKEMUKSIA

Kurssin avulla olen kokenut saaneeni ympärilleni ymmärtävää ja läheistä, mutta samalla riittävän ulkopuolista tukea. Kurssi on kuin parisuhteen kolmas pyörä, joka myönteisessä sävyssä pyörii kanssamme samaan suuntaan ohjaten, tukien ja antaen ymmärrystä myös kompasteluihin ja etenkin niistä nousemiseen. Inhimillinen lähestymistapa on läsnä kurssilla. Kiitokset tästä mahdollisuudesta ja suuresta työstä, jonka olet avuksemme tehnyt!

LUE LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA TÄÄLTÄ
uusperhe pariterapia
äitipuoli, bonusäiti uusperhe
uusperhe haasteet