On parempi sytyttää kynttilä,

kuin kirota pimeää

RATKAISUJEN JA YMMÄRRYKSEN ÄÄRELLE

VERKKOKURSSIT UUSPERHEELLISILLE

Ota tärkein askel kohti muutosta: paras hetki tehdä se, on juuri nyt:

Verkkokurssit uusperheellisille ovat kursseja sinulle, jolla on uusperhe. Osa kursseista sopii myös muille perhemuodoille. Tutustu kursseihin ja tule mukaan muutokseen!

ULKOPUOLISENA UUSPERHEESSÄ

Hinta 69,-

Ulkopuolisena uusperheessä verkkokurssilla tutustut syihin, miksi koet itsesi ulkopuoliseksi. Ehkä perheessänne on epäterveitä rakenteita tai voi olla että ekspuolisokin vaikuttaa tunteeseen? Pohdit mikä on tervettä reagointia epäterveeseen tilanteeseen ja mihin asioihin voit itse vaikuttaa?

Verkkokurssi on jaettu kolmeen eri osioon: Luento (2h), Luennon pohdintatehtävät ( 16 eri osaa) ja 6-vaiheinen muutosprosessi.

LUE LISÄÄ

LÄHEMMÄKSI TOISIAMME
7 PÄIVÄN MATKA KOHTI LEMPEÄMPÄÄ PARISUHDETTA

Hinta 24,90,-

Lähemmäksi toisiamme on seitsemän päivän verkkokurssi, joka on suunniteltu vahvistamaan parisuhdettanne.

Saatte päivittäin pienen, mutta merkityksellisen tehtävän, joka avaa sydämenne toisillenne ja luo välillenne ainutlaatuista yhteyttä. Tehtävien avulla voitte löytää uusia tapoja ilmaista rakkauttanne, syventää ymmärrystänne ja rakentaa kestävää sidettä toistenne kanssa.

LUE LISÄÄ

.

Saat verkkokurssit käyttöösi heti, kun ostat ne.

Kaikki verkkokurssit uusperheellisille ovat voimassa 365 päivää ostohetkestä.

Tule mukaan muutokseen!

OTA YHTEYTTÄ
VARAA AIKA

ASIAKASKOKEMUKSIA

Ostin ulkopuolisena uusperheessä-verkkokurssin vaikken oikein uskonut, että mikään enää auttaa. Mutta kurssi antoi jo pelkällä luennolllaan meidän parisuhteeseen helvetisti ymmärrystä. Mieheni sanoi, ettei ollut ymmärtänyt asioita aiemmin. Samalla kun hän on muuttanut suhtautumista eksäänsä, minä aloitin kurssin muutosprosessin. Se antoi itsetuntoni takaisin: uskallan nyt vihdoin olla minä, myös lapsiviikolla.”

-F-

ASIAKASKOKEMUKSIA

Se puhuu minusta. Taru, sinä puhut meistä!! Oletko ollut meitä vakoilemassa? Kerrot luennolla kaiken sen mitä olen yrittänyt triljoonasti kertoa miehelleni. Muutosprosessi on vielä kesken, se on aika työläs. Mutta olen valmis siihenkin. Täältä tullaan. Minun elämäni! ”

-J-

ASIAKASKOKEMUKSIA

Kurssin avulla olen kokenut saaneeni ympärilleni ymmärtävää ja läheistä, mutta samalla riittävän ulkopuolista tukea. Kurssi on kuin parisuhteen kolmas pyörä, joka myönteisessä sävyssä pyörii kanssamme samaan suuntaan ohjaten, tukien ja antaen ymmärrystä myös kompasteluihin ja etenkin niistä nousemiseen. Inhimillinen lähestymistapa on läsnä kurssilla. Kiitokset tästä mahdollisuudesta ja suuresta työstä, jonka olet avuksemme tehnyt!

LUE LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA TÄÄLTÄ