Turvallisesti kipeiden asioiden äärellä

VASTAUKSIA JA OHJAUSTA SINULLE, JOLLA ON UUSPERHE

UUSPERHELUENNOT

Polku yksinäisyydestä, vaativuudesta ja hyväksynnän hausta kohti itsensä näköistä rakkaudellista ja lempeää parisuhdetta ja perhe-elämää.

Uusperheluennot ovat Sinua varten.

”Sain myös mieheni innostumaan luennon tallenteesta ja kuuntelimme sen yhdessä. Se herätti todella paljon hyvää keskustelua ja jonkinlainen turvaverkko sen osilta rakentui välillemme, kun tunsin, että mies ymmärtää ja on aidosti kiinnostunut kuuntelemaan ilmiöitä uusperheen ympärillä.

Tarun tapa puhua ja kertoa asioista on aivan ihana, selkeä ja jämäkkä, mutta lempeä. Ja tyyli vakuutti mieheni myös täysin, ja hän sanoikin, että nyt joku puhuu sellaista tekstiä mitä hänkin ymmärtää. Tuntuu, että pelkästään tämän uusperheillan ansioista armollisuus itseäni kohtaan sekä miestäni kohtaan kasvoi paljon.”

UUSPERHELUENTO

Kesto: 2h 5 min

Hinta: 34,90

Luennoitsija: uusperheasiantuntija, terapeutti Taru Meritie.

Luennolla käymme kattavasti läpi sekä parisuhdetta että kasvatusta uusperheessä. Pohdimme asioiden lomassa myös haastavia tunteita, kuten syyllisyyttä ja vihaa. Luennolla löydät ymmärrystä, mitä tilanteissa oikeasti tapahtuu ja saat käytännöllisiä vinkkejä arkeen jotta elämästä tulisi lempeämpää. Luento on nauhoitettu marraskuussa 2023.

Aiheet:

 • Erilaiset kasvatustavat, kasvatuserimielisyydet.

 • Kuka päättää uusperheen asioista?
 • Miten komentaa lasta?
 • Tilanne, jossa lapsi ignooraa aikuista.
 • Viikonloppuvanhemmuus ja kasvatus.
 • Parisuhde tauolla vuoroviikkoasumisessa?
 • Puolisoni ei lainkaan ymmärrä minua.
 • Olen koko ajan syyllinen kaikkeen.
 • Miksi reagoimme vahvasti ja onko reagointi hyväksi?
 • Puolisoni välttelee asioita ja pelkää konfliktia
 • Kuinka voimme muuttaa negatiivisen kehän perheessä tai parisuhteessa.
 • Eksän vaikutus parisuhteeseen ja uusperheeseen.
 • Tilanne jossa puoliso myötäilee entistä puolisoa.

Asiasanat: Uusperheluennot, uusperheasiantuntija, parisuhde uusperheessä, kasvatus uusperheessä

OSTA LUENTO TÄSTÄ
uusperhe-rajat-ovat-tarkeita-hae-tukea-ja-apua
ala-itke-aitipuoli
kokemuksia uusperhe

ASIAKASKOKEMUKSIA

Uusperheluento: Tarun tapa puhua ja kertoa asioista on aivan ihana, selkeä ja jämäkkä, mutta lempeä. Ja tyyli vakuutti mieheni myös täysin, ja hän sanoikin, että nyt joku puhuu sellaista tekstiä mitä hänkin ymmärtää. Tuntuu, että pelkästään tämän uusperheillan ansioista armollisuus itseäni kohtaan sekä miestäni kohtaan kasvoi paljon.

Taru antoi myös konkreettisia työkaluja ja inspiroi myös viemään käytäntöön asioita mikä on totta kai vaikuttavaa apua!

ASIAKASKOKEMUKSIA

Se on vaan niin jännä juttu, että kun itse löytää avun ja rakkauden taas uudestaan, niin sitähän toivoisi aivan kaikille. ❤️ Että älkää, hyvät ihmiset, hakatko kalloja seinään ja toistenne kalloja vasten suotta. Se kun voi olla yhdestä 45 minuutin jutustelusta kiinni. ☺️Toki pitää myös itse olla valmis ottamaan palautetta vastaan. Jollei ihan heti oman kortensa kantaminen sillisalaattiin kuulosta kivalta, niin ottaisi kuitenkin sanat sydämeen ja tutkisi niitä rauhassa. Aikamoinen AHAA-elämys saattaa yllättää positiivisesti! ☀️ Tämän sain kokea itse.

Uusperheluento: Sain myös mieheni innostumaan luennon tallenteesta ja kuuntelimme sen yhdessä. Se herätti todella paljon hyvää keskustelua ja jonkinlainen turvaverkko sen osilta rakentui välillemme, kun tunsin, että mies ymmärtää ja on aidosti kiinnostunut kuuntelemaan ilmiöitä uusperheen ympärillä.

ASIAKASKOKEMUKSIA

Uusperheluento: Tuntuu uskomattomalta, että joku tietää noin tarkkaan mitä olen kokenut. Mitä me olemme kokeneet. Tällaista tunnetta ei ole ennen ollut, tuntuu että itkettää vain helpotuksesta. Yksinäisyys asian kanssa on ollut niin valtava musta möykky vaikka olemmekin käyneet eri auttajilla. Olemme siis käyneet matkaa kohti meidän parempaa hyvinvointia, mutta silti tällainen apu on selkeästi puuttunut. Ehkä se tuli juuri nyt oikeaan kohtaan sitten meidän tarinassamme.

Tiedät todella paljon asioista teoriassa, mutta puhut sydämen tasolla asioista ja se kyllä välittyy. ❤️ Luento auttoi meitä luomaan takaisin kaivattua ”ME-henkeä”. Ymmärtämään molempia, että olemme yhdessä tässä.”

 

OSTA LUENTO TÄSTÄ
LUE LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA TÄÄLTÄ
äitipuoli
uusperhe loma
uusioperhe-ongelmat