fbpx

Elatusapuneuvonta

 

 

ELATUSAPUNEUVONTAA SINULLE 

 

Onko sinulle tärkeää tietää oikeutesi, velvollisuutesi elatusapuasioissa? Pohditko onko elatusmaksu oikeudenmukainen?
Useat ihmiset menevät lastenvalvojalle ja ajattelevat että sieltä tehty laskelma on  ainoa oikea mahdollinen laskelma. Näin ei kuitenkaan ole. 

Laskurit antavat oletuksia, mutteivät kuitenkaan kerro kuin hyvin suuntaa-antavat luvut, joissa on monia aukkoja, sillä jokainen sopimus on yksilöllinen. Lastenvalvojan luona ei ehkä osata esittää kaikkia asioita, ja tapaamisesta tulee nopea ja mekaaninen: tunnissa sovitaan asioita vuosiksi, ilman pysähtymistä monisyisten asioiden äärelle. Näin sinun tai ehkä lapsen oikeudet jäävät täysimääräisesti huomioimatta. 

Jos tarvitset asiantuntijan ohjeita elatuapuihin, kohdassa jossa et tarvitse vielä juristia, autan sinua. Laskemme annetutjen tietojen perusteella suuntaa-antavan  elatusavun ja kerromme mitä kaikkea sinun tulisi ottaa huomioon neuvotteluissa tulkiten nykyistä lainsäädäntöä. 

HINNASTO: 

Yksittäisasian elatusapu konsultaatio…..45,-
Kokonaisuuden elatusapukonsultaatio………………………..161,- 

 

 


”Kolmen lapsen eroperheen isänä olin todella heikoilla elatus- ja huoltoaikasopimusten tekemisessä. Tarulta sain elintärkeää apua asioiden laittamisessa perspektiiviin, ja sain samalla suoraviivaiset käytännön ohjeet sopimustilanteessa toimimiseen. Vahva suositus.” – Ville-

YHTEYDENOTTO ELATUSAPUASIOISSA

 

Muista täyttää kaikki kentät. Mikäli yhteydenottolomake ei toimi, voit laittaa viestiä myös suoraan: taru.meritie [at] entente.fi
Mikäli vastaus viipyy, tarkistathan myös roskapostikansiosi.

 

 

Valitse vaihtoehdoista:

1 + 11 =

Mikäli vastaus viipyy, tarkistatahan myös roskapostikansiosi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: