fbpx

Elatusapu -linkkejä ja neuvontaa

 

 

 


”Kolmen lapsen eroperheen isänä olin todella heikoilla elatus- ja huoltoaikasopimusten tekemisessä. Tarulta sain elintärkeää apua asioiden laittamisessa perspektiiviin, ja sain samalla suoraviivaiset käytännön ohjeet sopimustilanteessa toimimiseen. Vahva suositus.” – Ville-

ELATUSAPUNEUVONTAA SINULLE 

 

Onko sinulle tärkeää tietää oikeutesi, velvollisuutesi elatusapuasioissa? Pohditko onko elatusmaksu oikeudenmukainen?
Useat ihmiset menevät lastenvalvojalle ja ajattelevat että sieltä tehty laskelma on  ainoa oikea mahdollinen laskelma. Näin ei kuitenkaan ole. 

Laskurit antavat oletuksia, mutteivät kuitenkaan kerro kuin hyvin suuntaa-antavat luvut, joissa on monia aukkoja, sillä jokainen sopimus on yksilöllinen. Lastenvalvojan luona ei ehkä osata esittää kaikkia asioita, ja tapaamisesta tulee nopea ja mekaaninen: tunnissa sovitaan asioita vuosiksi, ilman pysähtymistä monisyisten asioiden äärelle. Näin sinun tai ehkä lapsen oikeudet jäävät täysimääräisesti huomioimatta. Jos tarvitset apua elatuapujen suuntaa-antavan laskelma,  kohdassa jossa et tarvitse vielä juristia, autan sinua. Laskemme annetuttujen tietojen perusteella arvion  elatusavun määrästä  ja kerromme mitä kaikkea sinun tulisi ottaa huomioon neuvotteluissa tulkiten nykyistä lainsäädäntöä. 

Jos kuitenkin tahdot itse selvitellä elatusapuja tässä muutamia linkkejä: 

Elatusapulaskuri 

Oikeusministeriön ohje elatusavut

HINNASTO: 

Kokonaisuuden elatusapukonsultaatio………………………..161,- 

 Yhteydenotot: taru.meritie(at)uusperhe.fi tai 045-661 6775

Mikäli vastaus viipyy, tarkistatahan myös roskapostikansiosi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: