Kaikki viestit ovat tärkeitä

VARAA AIKA
VERKKOKURSSIT

TARU MERITIE, UUSPERHE.FI

YHTEYSTIEDOT

LÄHI- JA ETÄVASTAANOTTO:

 • Ajanvaraus: Linkki
 • Lähivastaanotto: Kartanonpolku 31 A, 04410 Järvenpää.
  • Tilat ovat rakennuksen vanhat kerhotilat. Käynti talon päädystä. Ovessa lukee Arvokas Ihminen, Uusperhe.fi
  • Turvaksemme yhdessä jokaisen asiakkaan yksityisyyden, saavuthan paikalle vasta muutama minuutti ennen vastaanoton alkua.
 • Etävastaanotto: Etävastaanotto toteutetaan Zoomissa. Linkki tapaamiseen on tässä: Vastaanotto
 • Nopea Apu: Jos tarvitset pikaisesti apua, löydät ohjeet siihen täältä: Nopea apu

YHTEYSTIEDOT

 • Puhelin: + 358 45 661 6775
  • Parhaiten saat minut kiinni lähettämällä whatsupp- tai tekstiviestin.
  • Voit myös jättää soittopyynnön jos en vastaa.
 • Sähköposti: taru.meritie@uusperhe.fi
 • Postia? Lähetä se osoitteeeseen: Taru Meritie c/o Paavo Rinta-Pollari, Juholankatu 22 a 16
 • 04410 Järvenpää

YRITYSTIEDOT

 • Yritys: Uusperhe.fi
 • Y- tunnus: 1988565-4
 • Alv-tunnus FI19885654
uusperhe Taru Meritie

TARU MERITIE

Hei, olen Taru Meritie, uusperheasiantuntija, terapeutti, sosionomi amk ja kokemusasiantuntija. Olen kohdannut ja tukenut urani aikana satoja uusperheellisiä ja viettänyt tuhansia ja tuhansia tunteja uusperhedynamiikan äärellä.

Minulla on myös yli 20-vuoden omakohtainen kokemus uusperhe-elämästä sen eri muodoissa ja rooleissa; äitipuolena sekä pienille, että isoilla lapsille, yksinhuoltajuudesta, biologisesta äitiydestä tilanteesta, jolloin entisellä puolisolla on uusi kumppani sekä tämän lisäksi etä-äitiydestä. Viimeiset reilun 10 vuotta olen elänyt myös etä-isän rinnalla nähden isyyden haasteet, kysymykset ja kivun uusperhe- elämässä.

Työotteeni on lempeä, mutta myös aktiivinen ja ratkaisuja hakeva.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.

NOPEA APU
VARAA AIKA
uusperhe verkkokurssi
uusioperhe-ongelmat
aitipuoli-haasteet

ASIAKASKOKEMUKSIA

Olemme olleet parisuhteessa puolisoni kanssa 10 vuotta. Asiat on periaatteessa hyvin, suurimmat suhteen alkuvaiheen kriisit ovat asettuneet ja elämästä muotoutunut melko tasaista. On kuitenkin ollut muutamia yksittäisiä asioita, jotka säännöllisesti nousevat keskusteluun ja aiheuttavat ilmetessään suurta eripuraa. Olen itse bonusäiti ja kipeimmät asiat liittyvät siihen kokemukseen, että mieheni jatkuvasti ohittaa minut ja olen kokenut usein olevani sivusta katsoja hänen entisen ydinperheensä näytellessä edelleen liian vahvaa osaa elämässä. Meillä on takana pitkä pariterapia, jonka tuloksena lopulta saimme enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

Koska samat asiat ovat vuosia hiertäneet muutoin hyvää parisuhdettamme aika ajoin, varasin ajan Tarulle (ilman suuria odotuksia, eihän meitä terapia aiemminkaan konkreettisella tasolla auttanut)

Me emme ole milloinkaan parisuhteen aikana menneet eteenpäin yhtä paljon kuin Tarun kanssa ensimmäisellä, tunnin ajalla. Taru on terapeutti, joka kysyy mutta myös vastaa. Jälkikäteen ajateltuna; miksi emme käyneet vuosia sitten? Kiitos ja erittäin lämmin suositus myös uuspareille, joiden tarvitsee pidemmän ajan jälkeen määräaikaishuoltaa parisuhdettaan! – S-

ASIAKASKOKEMUKSIA

Menin Tarun vastaanotolle silloisen miesystäväni kanssa parisuhteen kriisin vuoksi. Koin kriisin yhdeksi suureksi osatekijäksi miehen kontrolloivan exän ja miehen kyvyttömyyden asettaa tälle rajat. Taru loi meille toivoa, vaikka pian jouduinkin lähteä suhteesta, koska yhteistä tahtoa suhteen hoitamiseen ei ollut.Kuukausi eron jälkeen päätin palata yksilökäynneille Tarun luokse. Ensimmäisellä kerralla vastaanotolle johtavat rappuset olivat pisimmät koskaan kulkemani. Olin rikki ja sydämeni sirpaleet täysin kadoksissa. Muistan ikuisesti Tarun läsnäolevan empatian ja lämpimät toteamukset ”et ole yksin” ja ”sinä selviät kyllä”. Lähdin kipeälle matkalle itseeni, mutta koin silti, että se matka oli turvallista tehdä, Tarun kulkiessa rinnallani. Aloin tiedostaa asioita itsessäni ja lapsuudessani ja sain tiedostamalla ehkä jotain tuhoisaa parisuhdekäyttäytymistä itsessäni muutettua. Taru osasi sanoa asiat myös suoraan ja haastoi ajatteluani positiivisella tavalla.

Sain Tarulta paljon eväitä myös tulevaan. Tarun kehotus luottaa siihen, että elämä kantaa, on nykyisin lempiajatuksiani ja kantaa arjessa tälläkin hetkellä. Tarun avulla opin luomaan rajani ja löytämään itsestäni turvaa haastavissa tilanteissa, joita tunnelukkoni edelleen aiheuttavat. En epäröi palata Tarun luokse, mikäli tilanne sitä vielä joskus vaatii. -I-

ASIAKASKOKEMUKSIA

Tarun kyky kuunnella, puhua ja löytää juurisyyt käyttäytymismalleille on uskomaton. Jo ensimmäisen käynnin jälkeen olimme molemmat hämmästyneitä siitä, miten nopeasti löysimme ongelmien taustat ja täysin vakuuttuneita siitä, että Taru on juuri oikea henkilö auttamaan meitä uusperheen haasteissa. – P-

LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA
äitipuoli
onnellinen-uusperhe
ero uusperhe