Suhteet bonuslapsiin

UUSPERHE.FI, TARU MERITIE

SUHTEET BONUSLAPSIIN -KYSELY

Osallistu ”Suhteet bonuslapsiin” —kyselyyn ja voita 100€ lahjakortti Taru Meritien uusperhe.fi-palveluihin!

Haluatko jakaa ajatuksiasi bonuslapsen ja bonusvanhemman suhteista ja samalla saada mahdollisuuden voittaa hieno lahjakortti? Nyt voit tehdä sen osallistumalla ” suhteet bonuslapsiin” -kyselyyn!

Miksi osallistua?

  • Vaikuta uusperheiden hyvinvointiin: Kysely auttaa meitä kaikkia ymmärtämään paremmin, mitkä tekijät vaikuttavat bonusvanhempien ja bonuslasten suhteisiin.
  • Voita 100€ lahjakortti: Jokainen osallistuja osallistuu automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa 100€ lahjakortin Taru Meritien uusperhe.fi-palveluihin.
  • Anonyymi ja helppo osallistua: Kyselyyn vastaaminen on nopeaa ja helppoa, ja kaikki vastaukset käsitellään täysin anonyymisti.

Kuinka osallistua?

  • Klikkaa alla olevaa linkkiä ja vastaa kyselyyn.
  • Jaa halutessasi kysely ryhmiisi ja sivuillesi jotta voimme saada mahdollisimman monipuolisia vastauksia.

  • Osallistu nyt ja auta meitä kaikkia ymmärtämään bonussuhteita paremmin. Samalla voit voittaa upean palkinnon!


Kiitos, että olet mukana tekemässä uusperheiden elämästä parempaa, ja onnea arvontaan!

OSALLISTU KYSELYYN TÄÄLTÄ
uusioperhe-myytit
ala-itke-aitipuoli
uusperhe ero

ASIAKASKOKEMUKSIA

Me emme ole milloinkaan parisuhteen aikana menneet eteenpäin yhtä paljon kuin Tarun kanssa ensimmäisellä, tunnin ajalla. Taru on terapeutti, joka kysyy mutta myös vastaa. Jälkikäteen ajateltuna; miksi emme käyneet vuosia sitten? Kiitos ja erittäin lämmin suositus myös uuspareille, joiden tarvitsee pidemmän ajan jälkeen määräaikaishuoltaa parisuhdettaan!

ASIAKASKOKEMUKSIA

 

Ulkopuolisuus uusperheessä -verkkokurssin tehtävät antavat mahdollisuuden oman elämän ja oman käytöksen kriittiseen tarkasteluun ja ohjaavat lempeästi mutta napakasti kohti muutosta.

ASIAKASKOKEMUKSIA

Tarun kyky kuunnella, puhua ja löytää juurisyyt käyttäytymismalleille on uskomaton. Jo ensimmäisen käynnin jälkeen olimme molemmat hämmästyneitä siitä, miten nopeasti löysimme ongelmien taustat ja täysin vakuuttuneita siitä, että Taru on juuri oikea henkilö auttamaan meitä uusperheen haasteissa.

LUE LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA TÄÄLTÄ

Ota ensimmäinen askel kohti muutosta: paras hetki tehdä se, on juuri nyt:

VARAA AIKA
OSTA VERKKOKURSSI
äitipuoli
onnellinen-uusperhe
uusioperhe-ongelmat