Turvallisesti kipeiden asioiden äärellä

VERTAISTUKEA, LUENTOJA, OHJAUSTA SINULLE, JOLLA ON UUSPERHE

OHJATUT ETÄKURSSIT UUSPERHEELLISILLE

26.10 iltaan ennakkoilmoittautujan etu -20 %.

OSTA NYT, vielä ehdit!
Koodi ennakko20

Polku yksinäisyydestä, vaativuudesta ja hyväksynnän hausta kohti itsensä näköistä rakkaudellista ja lempeää parisuhdetta ja perhe-elämää.

Lokakuussa alkavat jälleen suositut ohjatut etäkurssit uusperheellisille.

Illat ovat etänä ja niihin sisältyy

 • Luento,
 • Osallistujien etukäteiskysymysten käsittely sekä
 • Ohjattu osio jossa syvennämme asiaa

Kurssin kesto 2-3 tuntia. Illat alkavat klo 18.30 ja loppuvat klo 20.30. Mikäli keskustelua riittää, on halukkailla mahdollisuus jatkaa klo 21.30 saakka.

Ohjaajana toimii uusperheasiantuntija, terapeutti Taru Meritie.

Asiasanat: Vertaistukea uusperheellisille, ohjattu prosessi, yhdessä enemmän

UUSPERHEILLAT: AJANKOHDAT JA AIHEET

 • Torstai 26.10.2024 klo 18.30-20.30
  • Illassa käsittelemme yleisesti uusperheeseen liittyviä aiheita: parisuhde ja uusperhe, perheytyminen, ulkopuolisuus, haastavat tunteet ja eksän vaikutus uusperheeseen.
  • Voit lähettää oman tarinasi, toiveesi tai kysymyksesi etukäteen joko sähköpostitse taru.meritie@uusperhe.fi tai whatsuppääniviestinä numeroon 045-6616776 ( äänitteen pituus maksimissaan 10min). Aihe käsitellään illassa.
  • Illan rakenne
   • Luento
   • Etukäteiskysymysten käsittely
   • Syventävä osio
  • Ohjaajana toimii uusperheasiantuntija, terapeutti Taru Meritie.
OSTA PAIKKASI 26.10. ILTAAN TÄSTÄ LINKISTÄ

ASIAKASKOKEMUKSIA

Se on vaan niin jännä juttu, että kun itse löytää avun ja rakkauden taas uudestaan, niin sitähän toivoisi aivan kaikille. ❤️ Että älkää, hyvät ihmiset, hakatko kalloja seinään ja toistenne kalloja vasten suotta. Se kun voi olla yhdestä 45 minuutin jutustelusta kiinni. ☺️Toki pitää myös itse olla valmis ottamaan palautetta vastaan. Jollei ihan heti oman kortensa kantaminen sillisalaattiin kuulosta kivalta, niin ottaisi kuitenkin sanat sydämeen ja tutkisi niitä rauhassa. Aikamoinen AHAA-elämys saattaa yllättää positiivisesti! ☀️ Tämän sain kokea itse.

ASIAKASKOKEMUKSIA

 

 

”Ilta Taru ohjatussa illassa oli lempeä ja kuitenkin eteenpäin vievä. Rakenne oli hyvä ja jokainen joka halusi sai mahdollisuuden puhua. Oli ihanaa kuunnella Tarua ja toisia osallistujia ja oivaltaa itsestään niin paljon uusia asioita. Kiitos! ”

ASIAKASKOKEMUKSIA

Tarun kyky kuunnella, puhua ja löytää juurisyyt käyttäytymismalleille on uskomaton. Jo ensimmäisen käynnin jälkeen olimme molemmat hämmästyneitä siitä, miten nopeasti löysimme ongelmien taustat ja täysin vakuuttuneita siitä, että Taru on juuri oikea henkilö auttamaan meitä uusperheen haasteissa. – P-

LUE LISÄÄ ASIAKASKOKEMUKSIA TÄÄLTÄ