fbpx

Parisuhdejoulukalenteri


 

 

 JOULUKALENTERI PARISUHTEEN TUEKSI 

 Uudistunut parisuhdekoulukalenteri haastaa sinut ja parisuhteenne oppimaan itsestä ja toisesta. Se luo hyvää ympärille ja haastaa sinua luomaan hyvää myös itselle. 
Kun tilaat joulukalenterin, saat jouluaattoon saakka sähköpostiin päivittäin välillä pieniä, välillä syvempiä  tehtäviä parisuhteenne ja itsesi ymmärtämisen  tueksi. Luo joulun odotuksesta erilainen, lämminhenkinen ja yhteyttä luova kokemus. Joko yksin tai yhdessä puolisosi kanssa.  
Ja jos jotakin ei ehdi tekemään – ei sekään haittaa. Joulun välipäivinä näiden asioiden äärelle on yhtä mukava pysähtyä. 
Tämä joulukalenteri sopii kaikille parisuhteesta tai perhemuodosta riippumaata  
Hinta 35e / henkilö

 

 

Ole erilainen joulunodottaja ja hyppää mukaan merkitykselliseen joulun odottamiseen!

 

”Tästä kalenterista todella tuli meille paras kalenteri koskaan, mies on tämän matkan aikana toistanut sen useampaankin otteeseen. Kalenteri on johdattanut meitä keskustelemaan syvemmin ja tutkiskelemaan itseämme ja tapojamme toimia toinen toistamme kohtaan, ja saanut ihan konkreettisesti aikaan myös parannuksia parisuhteeseen. Materiaalisella puolella lahjanantotehtävä puolin ja toisin oli onnistunut: molemmat saivat mieleisensä muistamisen mitä ei osannut odottaa. Ja kaikkein isoin asia mitä tämän kalenterin myötä ja aikana on tapahtunut, on se, että mies kosi minua” -H-

 

 

 

TILAAN PARISUHDEJOULUKALENTERIN, hinta 35e/ henkilö

( Kalenterista tulee sinulle lasku, jonka maksamalla olet mukana joulukalenterissa. Mikäli laskua ei näy 2 päivän sisällä, tarkistathan myös roskaposti- ja tarjouskansion.

Mikäli tilaat kalenterin myös puolisollesi, laitathan hänen nimensä ja sähköpostiosoitteen lisätietoihin.

Valitse vaihtoehdoista:

2 + 4 =

Mikäli vastaus viipyy, tarkistathan myös roskapostikansiosi.