PARISUHDE- JOULUKALENTERI

OLE ERILAINEN JOULUNODOTTAJA

PARISUHDEJOULUKALENTERI

Sinulle tänään

TILAA TÄSTÄ 29,90 (ovh 35,-)

ERILAINEN MERKITYKSELLINEN JOULU -KAIKILLE

Ole erilainen joulunodottaja. Osallistu yksin tai yhdessä parina parisuhdejoulukalenteriin.

Joulunodotuksesi voi saada täysin uuden merkityksen tänä vuonna, kun päätät parisuhteenne syvyyksiin Parisuhdejoulukalenterin avulla. Unohda perinteiset joulukalenterit ja tee tilaa lämpimälle ja merkitykselliselle kokemukselle.

TOISINAAN KEVYITÄ, TOISINAAN SYVIÄ TEHTÄVIÄ

Joulukalenteri on matka itseesi ja kumppaniisi. Pienet, toisinaan kevyet ja hauskat, toisinaan ja syvälliset tehtävät odottavat sinua joka päivä aina aattoon saakka. Ne ovat avaimia ymmärtämään toisianne paremmin ja löytämään uusia tapoja tukea ja rakastaa. Ne luovat yhteyttä ja muuttavat arkea lempeämmäksi, kauniimmaksi.

 

 

YKSIN TAI YHDESSÄ

Halusitpa toteuttaa kalenterin yksin yhdessä, tämä kalenteri antaa mahdollisuuden pysähtyä, tutkia ja luoda yhteyttä. Se on enemmän kuin perinteinen kalenteri – se on lahja itsellesi ja kumppanillesi, lahja, joka kantaa pitkälle joulun jälkeiseen aikaan.

Mikäli puolisosi osallistuu myös, molemmat saavat omat tehtävät. Osa tehtävistä tehdään itsenäisesti, osa yhdessä.

 

AIKA EI OLE HAASTE

Joskus elämässä on vaikea löytää aikaa toisillemme, mutta tämä kalenteri tekee siitä helppoa. Voit panostaa aikaa haluamasi määrän: useimiten 15 minuuttia päivässä riittää. Ja jos et ehdi suorittaa päivän tehtävää, ei hätää. Joulun välipäivinä voitte palata niihin yhdessä, luoden näin uudenlaisen perinteen.

 

PIENI INVESTOINTI, SUURI VAIKUTUS

Parisuhdekoulukalenterin hinta on vain 35,-. Se on investointi onnelliseen ja tietoisempaan parisuhteeseen. Kalenterin avulla voitte luoda yhdessä tarinan, joka kantaa läpi vuoden.

Parisuhdejouluikalenteri on muuttanut satojen parien elämää. Tule sinäkin heidän joukkoonsa!

 

SOPII KAIKILLE PAREILLE

Kalenteri sopii kaikille pareille, riippumatta parisuhde-, perhe- tai asumismuodosta. Oletpa ollut parisuhteessa vuosikymmeniä tai vain muutaman kuukauden. Oletpa nuori aikuinen tai eläkeikäinen. Käynyt syviä kriisejä, pitkiä pariterapioita tai viettänyt kevyttä rakkauden kyllästämää parisuhde-elämää. Tämä kalenteri sopii kaikille parisuhteessa eläville.

 

MITEN TOIMII?

Kalenterin luukut aukeavat päivä kerrallaan. Ne sisältävät välillä kevyitä pieni hauskoja tehtäviä ja välillä syvempiä tehtäviä. Jokaisen luukun aukeamisesta tulee sinulle ilmoitus sähköpostiin. Mikäli osallistut parina, saatte molemmat omat linkit kalenteriin ja tehtävät ovat hieman rytmitetty eri tahtiin, jotta yllätyksellisyys säilyy.

Mikäli tehtäviä ei ehdi tehdä, on kalenteri käytössäsi 3 kuukautta joulun jälkeen.

 

 

TULE SATOJEN PARIEN MUKAAN. MUUTTAMAAN TEIDÄN JOULUA, TEIDÄN ELÄMÄÄ

”Tästä kalenterista todella tuli meille paras kalenteri koskaan, mies on tämän matkan aikana toistanut sen useampaankin otteeseen. Kalenteri on johdattanut meitä keskustelemaan syvemmin ja tutkiskelemaan itseämme ja tapojamme toimia toinen toistamme kohtaan, ja saanut ihan konkreettisesti aikaan myös parannuksia parisuhteeseen. Materiaalisella puolella lahjanantotehtävä puolin ja toisin oli onnistunut: molemmat saivat mieleisensä muistamisen mitä ei osannut odottaa. Ja kaikkein isoin asia mitä tämän kalenterin myötä ja aikana on tapahtunut, on se, että mies kosi minua”

”Ongelmien sijaan vihdoinkin kaivettiin esiin sitä, mihin parisuhteemme perustuu. Näin ja koin jälleen sen, mihin naisessani rakastuin. Miehenä pidin erityisesti selkeistä ohjeista ja rakenteesta. ”

”Ihana joulunodotus! Kalenteri on johdattanut meitä keskustelemaan syvemmin ja tutkiskelemaan itseämme ja tapojamme toimia toinen toistamme kohtaan.”

”Mieheni ei aluksi osallistunut kalenteriin, mutta kun viikon ajan olin itse tehnyt tehtäviä, hän huomasi muutoksen ja tuli sittenkin mukaan. Vaikka emme ihan kaikkia tehtäviä tehneet, yhteys ja nauru olivat mukana enemmän kuin aikoihin. Tällaisia voisi tehdä muulloinkin kun jouluna. Todella rahanarvoinen investointi. ”

”Muutin yksin parisuhteemme vireen. Tämä oikeasti toimi”


”Parisuhdejoulukalenteri on ollut ihana sukellus omaan ja kumppanin elämään. Tehtävät ovat herätelleet muistelemaan ja pohtimaan merkityksellisiä asioita. Kaikkia tehtäviä emme ole ehtineet tehdä juuri nyt joulukuussa, mutta ihanaa olikin lukea, että tehtävät ovat käytettävissä vielä pidempään. Ihan varmasti palaamme näihin pohdintoihin vielä niin kauan kuin ne vain ovat meidän käytössämme. Ihanaa on ollut myös huomata, että minulla on aviomies joka lähtee näihin mun ideoihin mukaan ja on matkassa ihan tositarkoituksella. Kaikki eivät arvosta tällaista suhteen eteen tehtävää työtä samalla tavalla. Tämänkin ihanan oivalluksen joulukalenteri minulle soi!”

HINTA

Joulukalenterin hinta on 35,-.

Tehtävät ovat käytössäsi myös joulun jälkeen 3 kuukautta.

Tänään Sinulle 29,90 (ovh 35,-)

TILAA TÄSTÄ
onnellinen-uusperhe
uusperhe-koti-on-turvapaikka

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Mieletön kokonaisuus. Tämä kalenteri on parasta parisuhteessamme vuosiin! ”

ASIAKASKOKEMUKSIA

” Kiitos tästä kurssista. Se oli ihanan positiivinen ja todellakin yhteyttä luova.”

ASIAKASKOKEMUKSIA

”” Ongelmien sijaan vihdoinkin kaivettiin esiin sitä, mihin parisuhteemme perustuu. Näin ja koin jälleen sen, mihin naisessani rakastuin. Miehenä pidin erityisesti selkeistä ohjeista ja rakenteesta. ”

.

LUE MUITA ASIAKASKOKEMUKSIA
uusperhe pariterapia