YHTEYDENOTTO 


YHTEYDENOTTO

 

Lähivastaanotto toimii edelleen Uudenmaan alueen asiakkaille. Myös video- ja puhelinvastaanotot ovat normaalisti käytössä.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen taru.meritie[at]entente.fi. Mikäli vastausta ei kuulu  kahden vuorokauden sisällä viestin lähettämisestä,  tarkistathan myös roskapostisi. Kiirellisissä asioissa pyydän sinua soittamaan numeroon 045- 661 6775 / Taru Meritie. 

 

Vastaanottotilat

Vastaanottotilat sijaitsevat Järvenpäässä. Pääset Järvenpäähän auton lisäksi  helposti myös junalla, matka-aika on 25 minuuttia Helsingistä. Vastaanottoni sijaitsee  muutaman sadan metrin päässä rautatieasemasta. Autoille löytyy hyvin parkkitilaa myös arkisin. Käynti vastaanotolle on Myllytien puoleisesta päädystä.  Ovi on lukossa, soittamalla summeria avaamme oven.  Turvataksemme jokaisen asiakkaan yksityisyyden avaamme alaoven vasta 5 minuuttia ennen vastaanottoaikaa.

Ajanvaraus vastaanotolle: 
Otan asiakkaita vastaan sekä arkena että viikonloppuisin. Mikäli olet varaamassa aikaa, voit kertoa, millaiset ajat sinulle sopivat parhaiten.
Kerro ajanvarauksen yhteydessä haluaisitko tulla yksilö- vai paritapaamiselle tai kenties ostaa palvelupaketin.  Ennen varsinaista vastaanottoaikaa lähetän vielä esitietolomakkeen, jossa kartoitamme sinun/ teidän tilannetta. Lomake on vapaaehtoinen mutta palvelee ajankäytöllisesti, kun perustietojen läpikäymiseen ei mene varsinaista vastaanottoaikaa.

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Vastaanotto:

Seutulantie 1, 2 krs
(roosa talo)
04410 Järvenpää

Yhteys:

+358 045 661  6775
taru.meritie[at]entente.fi

Yritystiedot

Entente
1988565-4
Salokuja 6 A
04430 Järvenpää

Ota yhteyttä

12 + 6 =

Uusperheneuvonta, Yksilö-, ja pariterapia, Ohjatut vertaiskurssit

Apua tukea haastavassa elämäntilanteessa. Kohtaamme tunteita, etsimme konkreettisia ratkaisuja ja pohdimme mikä on mitäkin.

Vertaiskokemusta kirjoituksista

Tarinallisia kirjoituksia uusperheellisten elämän kysymyksistä, tuskasta ja ilosta täydennettynä uusperheteorialla. 

Elatusapu

Pohditko paljonko sinun tulisi maksaa tai saada elatusapua? Tiesitkö että laskentaan vaikuttavat monet liikkuvat seikat ja useat asiat ovat tulkinnanvaraisia?

Kunnille ja yrityksille

Luentoja, koulutusta, mentorointia ja yksittäistapaustnen konsultointia sosiaali- ja koulutusalan ammattilaisille.

%d bloggaajaa tykkää tästä: