fbpx

Arvokas äitipuoli -vertaisillat

 

 

ILMOITTAUTUMINEN ARVOKAS ÄITIPUOLI -VERTAISILTAAN

ARVOKAS ÄITIPUOLI -VERTAISILTA
torstaina 2. huhtikuuta kello 18-20 (21) PERUTTU! 
perjantaina 15. toukokuuta 2012 18-20 (21)

 

Toukokuun Arvokas äitipuoli -vertaisillassa pysähdymme riittämättömyyden äärelle turvallisessa ja luottamuksellisessa  ilmapiirissä yhdessä toisten, samassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa. Saamme kokea, ettemme ole yksin ja ainoita ajatustamme kanssa. Pohdimme elämämme eri rooleja ja tilanteita missä ei vain enää jaksa, ei riitä, itselle tai toiselle. 
Illan hinta on 49e / henkilö. 
Iltaan mahtuu maksimissaan 6 henkilöä. Kurssi järjestetään Järvenpäässä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien lähellä. Ja se loppuu liukuvasti kello 20 ja 21 välillä. Tee-tarjoilu.
Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella.

”Ihanaa saada olla oma itsensä ilman pelkoa mitä muut ajattelevat! Hyviä tehtäviä itsen äärellä
ja lämmin Taru auttamassa niiden purkamisessa.” -KK-

Älä itke äitipuoli -vertaistuki-ilta oli paljon enemmän kuin uskalsin odottaa. Suosittelen – Taru osaa asiansa ja tekee sen erittäin ammattitaitoisesti ja empaattisesti! -Katri-

”Vertaistuki-ilta Tarun johdolla oli ainutkertainen kokemus. Oli upeaa kuulla erilaisia koskettavia elämäntarinoita ja vaikka niistä jokainen oli erilainen, pystyi niihin kaikkiin myös samaistumaan ja kokemaan vertaisuutta. Taru oli ihanan aito ja aidosti läsnä hetkessä. Hän osasi luoda ilmapiirin jossa kukin uskalsi olla oma itsensä, avautua ristiriitaisista tunteistaan ja puhua kipeistäkin asioista. Oli uskomatonta miten rohkeasti kaikki uskalsivat heittäytyä tilanteeseen ja puhua avoimesti toisille ennestään tuntemattomille naisille. Näitä asioita purkaessa oli voimaannuttavaa huomata miten samanlaisia tunteita ja ajatuksia muillakin on, eikä olekaan näiden asioiden äärellä yksin. Tuli aito tunne yhteenkuuluvuudesta, toimivasta vertaistuesta ja halu lohduttaa sekä tukea muita samassa tilanteessa olevia. Taru sai varmasti jokaisen tuntemaan itsensä arvokkaaksi ja Tarun omakohtainen kokemus kaikkia äitipuolia koskettavista asioista toi puheille aivan erityisen ja merkityksellisen painoarvon. Olen todella kiitollinen tästä kokemuksesta ja aion osallistua vertaisiltoihin jatkossakin.” -Tina-

 

Muista valita valikosta oikea vaihtoehto ja täytä kaikki kentät. Mikäli lomake ei jostain syystä toimi, voit lähettää 
sähköpostia suoraan myös osoitteeseen taru.meritie[at]entente.fi. Jos vastaus viipyy, muista tarkistaa roskapostikansiosi.

 

Valitse vaihtoehdoista:

7 + 2 =