UUSPERHE, BLOGI

-Tarinallisia kirjoituksia uusperhasioista

Äitipuoli ulkopuolisena omassa elämässä

  "Joo, mä olen Viola. Lapseton etä-äitipuoli. Tai bonusäiti, niinkuin joku sanoo...En kyllä tiedä missä kohtaa noi huomaa, että olisin bonusta, jotain lisää, olisinpa edes sitä puolikasta. Nyt taidan olla vain liikaa.... tai ylimääräinen. Mulla on tässä lasi...

lue lisää

Mustasukkaisuus lapseen

 "Joo, terve vaan. Mä olen Viola, edelleen. Äitipuoli, tai bonusäiti. Kaveri. Ihan mitä vaan. Tai siis en oikeastaan mitään. Miinusmerkki. Ylimääräinen. Kakkonen. Nimittäin ykkösnaisia mun miehen, Esan, elämässä riittää. Tai siihen pyrkijöitä. Tänään on taas...

lue lisää


ÄLÄ ITKE ÄITIPUOLI-TEOS

 

4,90,-

Kuka olen äitipuolena? Kuka olen puolisona? Kuka olin ennen, nyt entä tulevaisuudessa?
Miksi tunnen kuten tunnen? Entä miksi tuo toinen käyttäytyy noin?
Älä itke äitipuoli-teos on teoriaa uusperheestä äitipuolen katsantokannalta tarkasteltuna.

%d bloggaajaa tykkää tästä: