fbpx

UUSPERHE, BLOGI

-Tarinallisia kirjoituksia uusperhasioista

Mies eksän ja nyksän välissä

  Moi. Olen Esa. It-insinööri. Rauhallinen mies. En avioerolapsi enkä mitään muutakaan. Äiti ja isä asuu maalla ja haemme sieltä mustikat. Eivät he riitele. Ole koskaan riidelleet. Minulla on ollut hyvä lapsuus. Tai ihan ok. Mutta nyt. Tämä elämä saa minut...

lue lisää

Hiljainen äitiys

    Äitimyytti, hyvästä, pyyteettömästä biologisesta äidistä elää ajatuksissamme, sisäisissä vaatimuksissamme ja mielikuvissamme. Tämä nostaa biologisen äidin illuusiomaiseen asemaan, jossa itsen ja omien tarkoitusperien tarkastelu on poissa, mihin ei mahdu...

lue lisää

Riita koronasta 2: en luota eksään!

  Moi Mä olen Pasi. Olen voimaton. Lapset on mulla viikko-viikko systeemillä. Olen mielestäni aika tarkka noista koronaohjeista. Mun puoliso, Eerika on myös. Ja tietenkin mun eksä Ronja on kanssa. No, sehän on hyvä, kun kaikki on tarkkoja. Mutta kun kaikki on eri...

lue lisää

Kuka on tärkein? -Riita koronasta

      Moi Mä olen Eerika. Nyt toi korona on sitten tullut. Ehkä sä arvasitkin, että ei tunnu ihan hyvälle. Olen itse todella hygieeninen, pesen käsiä, desinfioin pintoja ja vältän turhia kontakteja. Olen tarkka ja siisti. Niin kuin minun lapsenikin....

lue lisää

Yhteistyötä vai manipulaatiota?

      Hei Olen Teija. Yksinhuoltajaäiti. Me erottiin mun ex-miehen, Esan, kanssa ihan sopuistasi. Mitäpä sitä aikuiset ihmiset riitelemään. Mies teki aikoinaan eropäätöksen. Salaa olin sitä toivonut. Mutten vaan kyennyt tekemään. Se kyllä kirpaisi,...

lue lisää

Mustasukkaisuus lapseen

…En kyllä tiedä missä kohtaa noi huomaa, että olisin bonusta, jotain lisää, olisinpa edes sitä puolikasta. Nyt taidan olla vain liikaa…. tai ylimääräinen.

lue lisää


ÄLÄ ITKE ÄITIPUOLI-TEOS

 

4,90,-

Kuka olen äitipuolena? Kuka olen puolisona? Kuka olin ennen, nyt entä tulevaisuudessa?
Miksi tunnen kuten tunnen? Entä miksi tuo toinen käyttäytyy noin?
Älä itke äitipuoli-teos on teoriaa uusperheestä äitipuolen katsantokannalta tarkasteltuna.

%d bloggaajaa tykkää tästä: