fbpx

Taru Meritie
Uusperhenasiantuntija
Terapeutti
Kokemusasiantuntija

 

 

 

 

 

 

”Sielunkumppanuus on ihan tosi  ihanaa
ja samalla tosi haasteellista. Sillä tämän syvän rakkauden ilmentymän turvissa myös kaikki elämämme sattuminen,
oma raadollisuus ja herkkä haurautamme
uskaltavat tulla tietoisuutemme.

Sielunkumppanuudessa on siis suurin mahdollinen lempeys ja suurin mahdollinen kipu samaan aikaan läsnä.
Kun sen tiedostamme, ymmärrämme ettei tämä ollutkaan erehdys, vaan mahdollisuus.Kaikki se haaste, kipu ja neuvottomuus  mitä meillä juuri
nyt on, on tie eheytyä,  löytää yhä enemmän, kuka aidosti olen.

Silloin tuska muuttuu matkaksi itseen
ja sukupolvien ketjut katkeavat.
Pakeneminen, suorittaminen ja kelpaaminen on loppu.”

 

Hei,  olen Taru Meritie,  uusperheasiantuntija, terapeutti ja kokemusasiantuntija. Minulla on  yli 20-vuoden omakohtainen kokemus uusperhe-elämästä sen eri muodoissa ja rooleissa; äitipuolena sekä pienille, että isoilla lapsille, yksinhuoltajuudesta, biologisesta äitiydestä  tilanteesta jolloin entisellä puolisolla on uusi kumppani sekä tämän lisäksi etä-äitiydestä. Viimeiset 7-vuotta hän on elänyt  myös  etä-isän rinnalla nähden isyyden haasteet, kysymykset ja kivun uusperhe- elämässä.

 

Olen kokemuksellisesti laahannut, tuntenut epätoivoa, tehnyt virheitä, itkenyt ja ollut välillä täysin neuvoton uusperheen äärellä. Kaiken sen kivun ja haasteiden ääreltä on kuitenkin löytynyt punainen lanka, ja olen tämän elämänkokemuksen kautta kuoriutunut itsekseni, yhä enemmän.  Tänä päivänä voin sanoa, että jokainen kipu ja kysymys on ollut merkityksellinen ja oikea.

Uskon että tiedän, millaisia kysymyksiä ja haasteita sinä ja te koette. Haluan olla rinnallanne, ymmärtämässä mutta myös haastamassa teitä kohti sinun näköistä, teidän näköistä elämää.

Uusperhetyö on sydämentyötäni. Teen työtäni sieluni syvimmästä pohjasta. Elämäni polulla olin itse liian usein yksin, ilman ymmärrystä, vain tuomitsijoita ja besserwissereitä ympärillä. Siksi olen tässä. Ettette olisi yksin.

Olen opiskellut uusperhedynamiikkaa ja ihmisen psyykkeettä  yli  7 vuotta, koulutuksina muun muassa Suplin uusperheneuvoja -koulutus, sekä  Ihminen tavattavissa- terapeuttikoulutus. Työuran historiassa hän on ollut johtotehtävissä itsetuntemus- ja koulutusalan yrityksessä, henkilöstö- ja viestintäpäällikkönä lastensuojelualalla, sekä toiminut talous- juridisella puolella neuvojana yrittäjäpuolisona sekä yrittäjänä. Uusperheeseen kuuluuvat aviomies, 1- 17- ja 20-vuotiaat biologiset lapseni sekä 6 bonuslasta (8-24 vuotta). Tänä päivänä voin sanoa, että perheessämme kaikki on hyvin. Riittävän hyvin. 

 

Toivon että löydät sivuilta ja palveluistani itsellesi lempeyttä ja uusperhe-elämäänne tarvittavaa ymmärrystä.

YHTEYDENOTTO 

Muista täyttää kaikki kentät. Mikäli yhteydenottolomake ei toimi, voit laittaa viestiä myös suoraan: taru.meritie [at] entente.fi
Mikäli vastaus viipyy, tarkistathan myös roskapostikansiosi.

 

 

11 + 4 =

MIKÄLI VASTAUS VIIPYY TARKISTATHAN MYÖS ROSKAPOSTIKANSION. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: