fbpx

TERVETULOA VASTAANOTOLLE

 

 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni

Saapumisohje lähivastaanotolle

Vastaanottotilani sijaitsee Järvenpäässä, osoitteessa Seutulantie 1. Talo on vanha, roosanvärinen talo. HUOM: Sisäänkäynti vastaanotolle on Myllytien puoleisesta päädystä.  Oven vieressä on summeri, soitathan sitä, niin avaan oven. Vastaanotto sijaitsee toisessa kerroksessa. Mikäli et löydä paikalle, voit soittaa numeroon 045-6616775.  Puhelin on useimmiten äänettömällä, joten huomatessani puhelusi, soitan sinulle takaisin. Tiloissa on myös wc. Turvatakseni asiakkaiden yksityisyyden, avaan oven aikaisintaan 5 minuuttia ennen vastaanoton alkamista.

 

Etävastaanotto
Käytän etävastaanottoon zoomia. Zoom on ilmainen sovellus, jonka voi ladata sekä puhelimelle että tietokoneelle. Mikäli sovellus on puhelimessa, katsothan ennen vastaanottoa, että saat puhelimen johonkin niin ettei sinun tarvitse pitää puhelinta kädessäsi. Parivastaanotoissa puhelimen olisi hyvä olla vaakatasossa, jotta näen teidät molemmat.

Mikäli etäyhteys ei toimi tai yhteys on huono, siirrymme tavalliseen tarvittaessa tavalliseen puheluun.
Kirjauduthan odotushuoneeseen vasta 5 minuuttia ennen varsinaisen istunnon alkamista.
Huomaathan että kun kirjaudut ja näemme toisemme, äänen tulossa kestää hetken, maltathan siis odottaa.

 

Ohessa linkki tapaamiseen, linkki on aina sama.

 

Join Zoom Meeting

https://us04web.zoom.us/j/3302227073?pwd=RG9TZFVnRjZnbmxxWWNXSysxeWZXdz09

 

Meeting ID: 330 222 7073

Passcode: z5vu9S

 

 

Maksaminen

Tarkistathan voimassa olevan hinnaston http://www.uusperhe.fi -sivuilta. Käynnit laskutetaan jälkikäteen.
Maksuehto on 7 pv netto: muistathan maksaa laskun ajallaan.  Mikäli laskua ei kuulu, tarkistathan roskapostikansion ja gmailissa tarjouskansion.  Huomatusmaksu myöhässä olevalle laskulle on 5e.
Jos sinulla on vaikeuksia maksaa laskusi, voit sopia myös maksuaikataulun.

 

Parkkipaikat

Talon Seutulantien puoleisella sivulla on 3 tunnin parkkipaikkoja kello 17 jälkeen.  Talon toisella puolella on katuparkkeja ennen kello 17. Muistathan käyttää parkkikiekkoa.  

 

Julkisilla saapuminen

Vastaanotolta on noin 300 metriä juna-asemalle, joten mikäli tulet kauempaa on juna myös mahdollinen
kulkuväline. Järvenpäähän tulee 2-3 junaa tunnissa, ruuhka-aikoina useampikin. 
Mikäli tulet junalla Helsingistä, tulet laiturille 2 tai 3. Näet laiturilla toisella puolella keltaisen asemarakennuksen. Kulje alikulun kautta keltaisen talon vastakkaiselle puolelle ja nouse rappuset ylös suoraan. Tulet puistoon jonka edessä oikealla on Järvenpäätalo ja edessä kirjasto. Kaarra puiston läpi tai talon vierusta vasemmalta puolelta eteenpäin. Tämän jälkeen puhelimesi kävelynavigaattori opastaa sinut perille – olet jo aivan lähellä. Takaisin Helsinkiin mennessä junat lähtevät laiturilta 1. Kahvila on arkisin avoinna.

 

 

 

Peruutusehdot

Mikäli et pääse sovitulle tapaamiselle, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 48 tuntia ennen sovittua tapaamista.  Liian myöhään perutuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista joudutaan perimään täysi käyntimaksu. Mikäli sinulla on äkillinen sairaustapaus peruminen on mahdollista maksutta lääkärintodistusta vastaan.  

Eksyksissä?

Mikäli et löydä vastaanotolle, soita minulle numeroon 045- 661 6775. Puhelin on useimmiten äänettömällä, joten huomatessani puhelusi, soitan sinulle takaisin.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Taru Meritie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AJ

————-

Oliko tämä sittenkään minulle tarkoitettu rakkaus?
Miksi elämäni on näin hankalaa?  


Sielunkumppanuus on ihan tosi  ihanaa ja samalla tosi
haasteellista. Sillä tämän syvän rakkauden ilmentymän
turvissa myös kaikki elämämme sattuminen, oma
raadollisuus ja herkkä haurautamme uskaltavat tulla
tietoisuutemme. Sielunkumppanuudessa  on siis suurin
mahdollinen lempeys 
ja suurin mahdollinen kipu samaan aikaan läsnä.
Kun sen tiedostamme, ymmärrämme ettei tämä ollutkaan erehdys, vaan
mahdollisuus.

Kaikki se haaste, kipu ja neuvottomuus  mitä meillä juuri nyt on,
on tie eheytyä,  löytää yhä enemmän, kuka aidosti olen. Silloin tuska
muuttuu matkaksi itseen  ja sukupolvien ketjut katkeavat.
Pakeneminen, suorittaminen ja kelpaaminen on loppu.

Tutkimusmatkalla sisimpään kuljen rinnallanne auttaen
löytämään sinua, teitä, teidän perhettänne.

Taru Meritie

Kokemuksia 

”Vajaa puoli vuotta sitten oltiin todella lähellä eroamispistettä. Ongelmia oli paljon, yksin ja yhdessä. Käytiin Tarun luona muutamia kertoja juttelemassa, ja voi itku kuinka suuri apu siitä oli! Viimeisellä kerralla todettiin miehen kanssa yhteen ääneen, että ollaan tässä onnellisempina ja vahvempina kuin ikinä. Tuntuu uskomattomalta, kuinka paljon apua Tarusta oli. Suosittelen todella lämpimästi jokaiselle, joka miettii kannattaako pariterapia! Meidän avioliiton se pelasti. ”-J-

”Tarusta huokuu aidosti välittävä asenne, ja hän työskentelee hyvin intensiivisesti ja vaivaa nähden asiakkaansa kanssa. Hänen tapaamisistaan on suurta apua ja eri näkökulmat tulevat käsiteltyä. Taru toimi vaikeiden ja ahdistuneiden pohdintojen äärellä itsetuntoa vahvistavana ja eheyttävänä peilinä tällaiselle väsyneelle uusperheen äidille, joka on muutoin tottunut peilaamaan itseään vain toisten rikkinäisten ihmisten kautta.” -T-

”Tarun sellainen syvältä kumpuava aito kiinnostus myötäelää ja kannustaa on liikuttavaa. Olen käynyt Tarun vastaanotolla oman bonusäitiyteni näkökulmia ja haasteita purkamassa sekä myös yhdessä puolisoni kanssa. Taru havainnollistaa asioita hyvin, vie keskusteluja lempeästi eteenpäin ja on onnistunut nostamaan monta arkista tilannetta oivallukseksi, jotka kannustavat muutoksiin ja kasvuun jokapäiväisessä uusperhe-elämässä. ” -Päivi-

”Taru on ohjaajana tarkkanäköinen, kannustava ja hyvin empaattinen.  -Pia-

 

”Taru rohkaisi minua osallistumaan miehen ongelmallisen teini-ikäisen lapsen kasvatuskeskusteluihin ja muutenkin osallistumaan enemmän hänen elämäänsä. Minä kuitenkin olen osaltani vastuussa lapsen toiminnan ohjauksesta käytännössä puolet ajasta. Rohkaistuin sanomaan asiasta miehelleni ja hän sanoi asiasta eksälleen, joka lopulta joutui hyväksymään sen, että olen osa lapsen kasvatusketjua. Ja että minusta voi olla jopa hyötyä lapsen asioista keskusteltaessa.” -PP

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: